Over ons

Jongens van Techniek

Bij Jongens van Techniek hebben we een passie voor technologie en innovatie. Wij begrijpen dat moderne bedrijven steeds meer afhankelijk zijn van digitale oplossingen, en daarom bieden wij een breed scala aan diensten op het gebied van cloud, data en AI.

Ons team van architecten, engineers en consultants heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van cloudoplossingen, big data en AI. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en weten precies hoe we deze kunnen toepassen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Bij Jongens van Techniek streven we ernaar om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen. Of u nu op zoek bent naar een maatwerkoplossing voor uw bedrijf, of hulp nodig heeft bij het integreren van nieuwe technologieën in uw bestaande IT-infrastructuur, wij staan voor u klaar.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en werken nauw samen met onze klanten om te begrijpen wat hun unieke behoeften zijn. Op basis van deze behoeften ontwikkelen we oplossingen op maat die volledig zijn afgestemd op de specifieke uitdagingen van uw bedrijf.

Onze focus op kwaliteit en betrouwbaarheid betekent dat we alleen werken met de meest ervaren technici en engineers. Dit stelt ons in staat om oplossingen te leveren van de hoogste kwaliteit en uw bedrijf te ondersteunen bij het behalen van succes.

Bij Jongens van Techniek geloven we dat ons succes afhankelijk is van het succes van onze klanten. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en blijven. We zijn trots op onze sterke klantrelaties en de uitstekende resultaten die we voor hen hebben bereikt.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw cloud-, data- en AI-behoeften, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Ons team van specialisten staat klaar om uw bedrijf te ondersteunen bij het realiseren van uw doelen.

Het verschil dat we maken

CloudArchitecten en -Engineers

Bij ons vindt u de beste cloudarchitecten en -engineers die u kunnen helpen bij het ontwerpen en implementeren van uw cloudoplossingen. Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring in het werken met verschillende cloudplatforms en -diensten en adviseren u over de beste oplossing voor uw bedrijf. Of het nu gaat om het migreren naar de cloud, opzetten van een hybride cloud of optimaliseren van uw huidige omgeving, wij staan voor u klaar.

Data Engineers & SCientists

Wij bieden hoogopgeleide Data Engineers en Data Scientists om u te helpen bij het verzamelen, opslaan, verwerken en analyseren van uw gegevens. Onze experts zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van robuuste data-infrastructuur en het ontwikkelen van complexe algoritmen om waardevolle inzichten te halen. Of het nu gaat om optimalisatie van uw huidige data-infrastructuur, bouwen van voorspellende modellen of integratie van machine learning, wij hebben de ervaring en expertise om u te helpen de waarde van uw gegevens te maximaliseren.

Software Engineering

EXPERTS IN AI EN MACHINE LEARNING

AI en Machine Learning stellen machines in staat om taken uit te voeren die eerder alleen door mensen werden gedaan en zelfs taken te verbeteren waarvoor menselijke rekenkracht tekortschiet. Wij zijn AI en Machine Learning specialisten en kunnen uw organisatie helpen bij het ontwerpen en implementeren van oplossingen op maat. Van chatbots voor uw klantenservice tot voorspellende modellen voor uw bedrijfsprocessen en het integreren van Machine Learning in uw producten. Onze expertise en vaardigheden stellen u in staat om de voordelen van deze technologieën volledig te benutten. Laten we samenwerken om de potentie van AI en Machine Learning te realiseren voor uw organisatie.

Peter Hofman - Founder & Engineer

Jongens van Techniek is geboren uit de wens om business en technologie bij elkaar te brengen.

Onze samenwerking begint hier!

WIJ HEBBEN o.a. GEWERKT AAN PROJECTEN VAN:

PWC
NDW
Open Universiteit
Philips
Ministerie van LNV
Provincie Zuid-Holland
Prowise
Easyworx
SNS Reaal
NSFO
Danone
Ziggo
Vodafone
UMC Utrecht