Contact

070 701 4321

hallo@jongensvantechniek.nl

Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen transformeren - laat je gegevens achter

Alles is goed verzonden, wij bellen je zo snel mogelijk terug!
Oh nee, er is iets misgegaan bij het versturen van je aanvraag.

Prinses Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

Prinses Margrietplantsoen 32
2595 BR Den Haag

070 701 4321

hallo@jongensvantechniek.nl

Microsoft Gold Partner
- Gold Application Integration
- Gold Application Development
- Gold Cloud Platform
- Silver Datacenter
- Silver Windows and Devices

Volg onze happiness journey op instagram

WIJ HEBBEN o.a. GEWERKT AAN PROJECTEN VAN:

PWC
NDW
Open Universiteit
Philips
Ministerie van LNV
Provincie Zuid-Holland
Prowise
Easyworx
SNS Reaal
NSFO
Danone
Ziggo
Vodafone
UMC Utrecht

Het verschil dat we maken

CloudArchitecten en -Engineers

Bij ons vindt u de beste cloudarchitecten en -engineers die u kunnen helpen bij het ontwerpen en implementeren van uw cloudoplossingen. Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring in het werken met verschillende cloudplatforms en -diensten en adviseren u over de beste oplossing voor uw bedrijf. Of het nu gaat om het migreren naar de cloud, opzetten van een hybride cloud of optimaliseren van uw huidige omgeving, wij staan voor u klaar.

Data Engineers & SCientists

Wij bieden hoogopgeleide Data Engineers en Data Scientists om u te helpen bij het verzamelen, opslaan, verwerken en analyseren van uw gegevens. Onze experts zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van robuuste data-infrastructuur en het ontwikkelen van complexe algoritmen om waardevolle inzichten te halen. Of het nu gaat om optimalisatie van uw huidige data-infrastructuur, bouwen van voorspellende modellen of integratie van machine learning, wij hebben de ervaring en expertise om u te helpen de waarde van uw gegevens te maximaliseren.

Software Engineering

EXPERTS IN AI EN MACHINE LEARNING

AI en Machine Learning stellen machines in staat om taken uit te voeren die eerder alleen door mensen werden gedaan en zelfs taken te verbeteren waarvoor menselijke rekenkracht tekortschiet. Wij zijn AI en Machine Learning specialisten en kunnen uw organisatie helpen bij het ontwerpen en implementeren van oplossingen op maat. Van chatbots voor uw klantenservice tot voorspellende modellen voor uw bedrijfsprocessen en het integreren van Machine Learning in uw producten. Onze expertise en vaardigheden stellen u in staat om de voordelen van deze technologie├źn volledig te benutten. Laten we samenwerken om de potentie van AI en Machine Learning te realiseren voor uw organisatie.